Tänä vuonna oli ensimmäinen NOME-B koe nyt viikonloppuna saaristossa Korppoossa. Eilinen koe oli piirimestaruus koe. Startattiin Eddien & Murun kanssa kuuden maissa Turusta koska piti saada matka ajoitettu kahdelle lossille. Meidän startti numero oli 19 ja toinen pari. Koe oli melko helppo, vaikeus oli kylmä merivesi. Kokeen kuvaus alla.

Toinen koira suoritti hakua kun toinen katsoi linjamarkkeerauksen + ääni markkeeraus. Linja markkeeraukset haettiin ensin sitten ohjattiin 130m yli saareen. Haku oli kaislikko alueella jossa tietty vielä ei ollut kunnolla kaisilikko. Fyysisesti koe ei ollut kovin rankka. Kylmä vesi tuotti hyvin vähän ongelmaa näille VOI luokan koirille. Eddielläkään ei ollut ongelmaa. Eddie suoritti koko kokeen läpi kaikki tehtävät sekä kaikki riistat tuli ylös. Taso oli kova ja niin oli myös arvostelu koska vaikka suoritettiin koko koe saatiin VOI3 tulos; lopputekstillä: "Työhaluinen koira jolla vielä pieniä puutteita kaikissa kokeen osa aluiessa jotka yhdessä vaikuttavat koiran palkintosijaan." Ne puutteet oli;

*yki lintu tippui Eddien suusta palautuksessa (eka kun tuli vedestä niin ravisteli palauttaessa ja sitten se tippui)

*Markkeerauksessa niin tsekkaa ekan paikan noutaessa tokaa ja nousee hiukan metsään väärään paikkaan (kuitenkin mielikuva että molemmat alueella)

*Haussa pitää paussin ja juo ja annoin sen niin tehdä jos oli kerran jano....haki hakuruudun kaikki 6 riistaa

*Ohjauksessa jouduin käskemään 3 kertaa etenemään rannasta veteen ja että ei menisi mark häriölle...

Joten hyvällä mielellä seuraavaan starttia kohti, Eddie oli koko ajan rauhallinen ja keskittynyt tehtäviin. Meillä oli parina kokenut kultsunarttu.

Onnea piirimestartille sekä Anterolle ja Ursulalle KVA tittelistä!