Viikonloppu oli tapahtumarikas. Lauantaina lähdettiin veneilemään ja lautailemaan päivällä. Eddie pääsi ekna kerran surffaamaan ja Muru vanhana tekijänä nuosi heti surffilaudalle. Murun tyyli oli seistä edessä ja Eddie oli Samulin "reppuselässä".

Muru lainelaudalla

Eddie lähtövalmiina

Eddie nauttii kesästä

Illalla oli sitten sovittu, Jennyn & Pepen, Jimin ja Piian, Jerin ja Riikan kanssa taipparitreenit riistalla. Aloitettiin vasta kuuden jälkeen kun ilma niin lämmin ja paikka olikin hyvä kun varjossa saatiin olla koko ajan. Mukana oli myös treenaamassa Maija ja Woody sekä NOU ryhmästäni 1 koira. Tehtiin ensin vaan lämmittelyksi 1 markkeeraus variksella, sitten vesinouto lokilla, hakuruutu variksilla (5kpl) ja pupu laahausjäljen. Eddielle tehtiin vesi ohjaus uomaan puoli sokkona ja lähti nyt hyvin linjalle, vanhat hajut vaivasi hiukan mutta sain etenemään hyvin. Myöskin Eddie teki parityönä hakua joka sujui mallikkaasti. Kaikilla kolmella Vesipedoilla Pepellä ,Jerillä ja Jimillä oli todella hyvä nenä ja riistainto ja löysivät vaivatta kaaikki riistat hausta, vesinouto oli myös kaikille helppo, jälkikin sujui hyvin kaikilta. Eiku taippareihin!! Ongelmana kaikilla oli vähän luovutuksissa joten nyt sitten vaan sitä harjoittelemaan erikseen ja damin ja linnun kantamista mutta ei nyt muitten harjoituksen yhteydessä! Laitan vielä sähköpostiin yhteenveto treeneistä kaikille.  Iltaa jatkettiin sitten vielä puoleen yöhön asti grillauksen merkeissä ja Biko setä tuli tapaamaan poikia meille, siinä ne sovussa kaikki kulkivat ja näyttivät kunnioittavan Bikoa joka vanhempi uros. Muru nyt tietty on sellainen mamma että pitää kyllä pojat järjestyksessä jos tarve. Eddie piti tarpeellisena myös näyttää että hän on myös sitten vanhempi uros pojille ja laitoin sisään lepäämään että ei väsyttänyt itseään su kisoja ajatellen!

Tänään oli sitten Eddiellä VEPE koe ja lähdettiinkin sitten aamulla rantaan ja jännättiin koko päivä napsahtaako viimeinen AVO1. Napsahtihan se  täysilä pisteillä 100/100 ja AVO1 tulos ja siirto VOI luokkaan. Eddie on nyt hiffanut sen purkkipalkan joka odottaa ylhäällä rannassa ja selvästikin niin tietää jo aika lailla mitä on tekemässä milloinkin. Vienti on varma liike meillä mikä on hyvä nyt tulevaa luokkaa ajatellen. Nyt ei kisata VEPEssä vähän aikaan(ehkä vasta ensi vuonna) koska VOI liikkeitä ei olla harjoiteltu ollenkaan, oikeastaan on vaan ne 2 vienti liikkettä mitä pitää vähän enemmän harjoitella, uskon että 2 muuta liikettä osaa jo melkein.

Sen lisäksi Myy (Vesipedon Mereneito) ja Valpuri starttas VEPEssä ALO luokassa ja saivat 100/100 pistettä ja ALO1 tuloksen, ONNEA MYY & VALPURI!

Nyt treeneissä siirtyy pääpaino NOMEen ja toivottavasti kelitkin sitten muuttuu jossain vaiheessa että voi maallakin treenata jotain eikä vaan vedessä, toisaalta vesiohjauksia on meidän ensisijainen treeniaihe NOME puolella. Eka startti on todennäköisesti elokuussa.