Hain eilen Bikon hoitoon. Kun tullin kotiin niin Eddie oli niiiiiiiiin iloinen nähdessään Bikon että ei tiennyt miten päin olla, hyppii Bikon edessä riemu loikkia, mielisteli jne Biko vaan haisteli hajuja. Koirat oli alkuillan pihalla nätisti, välillä oli taka-ajo leikkiä, repimisleikkiä ja painimista. Pitikin ruuan jälkeen pitää heidät sisällä puolitoista tuntia että rauhoittuvat hiukan, annoin sian nahka luut kaikille. Biko söi omansa nopeasti ja meni sitten kärkkymään Eddien luuta, Edi murisi matalasti ja Biko poistui. Jännää juttu muuten kun Biko hakeutuu sohvalle aina Samuli viereen, heittäytyi selälleen rapsutettavaksi Samulin viereen.

Yhdeksän maissa mentiin Maskuun ja kierettiin pieni lenkki ja heiteltiin fresbeetä n 30min. Biko oikein tuli villiksi ja syösky veteen muitten perään. Liikuntaa tuli ainakin reippaasti kun joutuivat joka kerta juoksemaan mäkeä ylös... villinä olivat joka tapauksessa ja Muru pyrki omimaan koko leikin itselleen.

Väsyneitä koiria kun tultiin kotiin.

Otin Edin kanssa 10 toistoa palautuksia pihalla vielä myöhään. Annoin damin suoraan suuhun ja sanoin tuo, palkkasin vaan kun tyrkytti syliin, annoin jopa hyppiä vasten dami suussaan.