Nyt alkaa tuo lumen tulo riittämään, ei olla oikein tottuneita täällä etelässä tällaisten lumi määrien kanssa. Lauantaina kun oltiin vanhempieni luona Paraisilla kierrettiin pieni lenkki jäällä ja tuiske meinas viedä mennessään ja lunta tuli taivaan täydeltä. Koirat tuntuu kyllä nauttivan ja onhan se hyvä hiihtoharrastuksen kannalta mutta liikaa on liikaa. Minkäs teet!

Kiitos kaikille Murun synttäri onnitteluista - Muru sai synttärilahjaksi - koirahieronta käynnin joka on nyt vasta tällä viikolla Torstaina - katsotaan mitä tykkää! Myöskin samalla on tarkoitus kartoittaa Murun lihaksen jen tilanteen ennen viimeistä NOME kautta.

Eddien kanssa ollaan treenattu TOKOa kokeita silmälläpitäen ja Murun kanssa myös ALO luokkaaa varten. Aina kun pakkaset sallineet niin myös metsäteillä NOME juttuja tehty. Sunnuntaina vedin omaa taippari valmennus ryhmää ja oltiin hallissa perustottis osuutta treenaamassa siellä säältä suojassa.  Eddie oli mukana ja istui nätisti odottamassa 2h.

Kennelyskä rintamalla niin Myy on jo terve tai siis ei enään yski ja on nyt vielä vähemmällä liikunnalla, Jimi on ilmeisesti yksinyt vielä tällä viikolla ja yksin ollessaan purkanut patoutuneet energiat joulukoristeisiin jotka "oli" ilmeisesti laatikossa mutta ei enään..... Remun tilanteesta en nyttiedä mutta oli jos vissiin viime viikolla parempaan päin menossa. Aika moinen tauti tuo yskä!