Lähdettiin torstaina minun vanhempien mökille saaristoon (Nauvon/Gullkronan eteläpuolella). Eddie pääsi rentoutumaan raskaan viikon jälkeen kun paimenkoira oli iso E:tä koko viikon paimentanut!

Koirilla ratkesi riemu heti kun pääsi veneestä kalliolle - siitä hetkestä lähtien ne juoksi, ui ja kulki hajujen perässä ympäri saarta. Tietenkin heti kättelyssä minä astuin melkein kyykärmeen päälle ja oli onni onnettomuudessa että koirat ei hoksanut sitä käärmettä kun painoivat siitä yli...

Päivät meni saunotessa, uidessa, grillatessa, soutaessa, sukeltaessa - sinilevää ilmestyi enemmän vasta muutama tunti ennen kuin lähdettiin kotiin - onneksi.

Eddie oli erityisen kiinnostunut kalojen perkaamis (kampela & ahven) operaatiosta ja istuikin kun tatti koko ajan seuratessa isäni touhuja - lokit sai sitten kyytiä kun tulivat syömään jätteet. Muru ei enään viitsi jahdata niitä - on huomannut että ei saa niitä kiinni...Jessihän jaksoi loppuun asti jahdata niitä pisin kallioita...

Murulle tein aallon murtajan kärkeen eteenohjauksia - neljällä toistolla. Eddielle samaan kohtaan kerran motivoidusti ja palautuksia vedestä. Illalla tein myös paikallaolotreeniä ja aloin Eddielle opettaa seuraamista palkkaamalla oikeasta paikasta.

Maanantaina nokka kohti itäsuomea...

Postitan maanantaina pentutreffi aikataulut!

ONNEA BIKO SEDÄLLE AVO1 TULOKSESTA VEPESSÄ 14.7!!


735630.jpg

735633.jpg

735636.jpg

735638.jpg

735641.jpg

735643.jpg