Oltiin sovittu Minnan kanssa treenit Maskuun seitsemäksi. Mentiin Samulin kanssa aikaisemmin paikalle uittamaan koiria ja käytiin myös itse uimassa, oli aikamoinen hellepäivä nimittäin! Olin hakenut Nannelta kumiveneen lainaksi jotta saataisiin damit viety oikeisiin paikkoihin. Samuli toimi damin viejänä.

Nuorimmille tehtiin harjoitukset eri paikassa kun vanhemmille. Eddielle tehtiin eteenlähetys n 30-40m(?) veteen matalan vesikasvillisuuden ja matalikon läpi. Eka tehtiin markkeerauksena ja siten paikalle heitettiin dami kumiveneestä niin että ei nähnyt sitä. Lähti hienosti tein 3 toistoa, yhdessä empi hiukan kun jalat otti pohjaan ja melkein vaihtoi suuntaa mutta kumiveneestä ääntely korjasi asian. Poijalla taitaa olla jo aika hyvä luottamus siihen että kun sanotaan eteen niin sieltä löytyy jotain edessäpäin.

Murulle ja Viirukselle tehtiin eteenlähetyksiä niin että Samuli vei 10 damia sellaiseen matalikkoon jossa matalaa kaislaa ja kasvillisuutta. Kumivene tulli takas rantaan ja sitten lähetettiin "vuorotellen" koirat siitä etten käskyllä sinne. Damit näkyi huonosti rannasta katsoen. Matka ehkä 60-80m.(?). Muru haki muistaakseni 5 tai 6 dami sieltä ja lähti joka kerta yhdestä käskystä, kerran lähti sivuun ensin ja haki sieltä suorinta reittiä. Viimeisen damin niin empi hiukan ja SAIN lähetettyä "taakse", pysäytin ja ohjasin oikealle. Kaiken kaikkiaan onnistuneet treenit. Tätä enemmän Murulle jotta saadaa luottoa siihen linjaan vedessä. Sunnat toimii edelleen hyvin myös vedessä. Lopuksi heitettiin pari 2 markkeerausta nuorille rannasta käsin. Vesipalautukset oli molemmilla hyvät - kaikki käteen.

Postitan lähipäivinä pentutreffejen aikataulun teille kotiin!