Oltiin koko viikonloppu siellä etelä pohjanmaalla, koirat on aivan poikki kun ollaan olltu 4 pv reissussa. Käytiin parin otteeseen pitkällä metsälenkillä (karhunkierros - yritin että mielikuvitus ei vie mennessään jo smiettii tuota nimeä...) siellä oli ihanat kangasmetsät. Olikin yksi paikka joka oli niin ideaalinen eteen ohjaus treeni paikka että minun oli otettava molemmille siinä kohtaan eteenohjauksen. Jätin hanskat muistina ja käveltiin eddien kanssa noin 50m ja lähetin ja murun kanssa n 100m, meni hienosti, paikka oli erinomainen (hiukan epätasainen maasto mutta sellainen "luonollinen linja"). Toisena päivänä käveltiin sama lenkki ja mulla oli damit mukana ja tein saman harjoituksen, silloin Muru jäi puoleenväliin hajuihin kiinni(sanna & rudy oli siitä kohtaa pikennut sivulle tekee omaa treeniä) pysäytin (pysähty melko hyvin) ja lähetin taakse, jouduin muutaman kerran pysäyttää ja uusiksi mutta onneksi lopuksi pääsi hajujen yli ja meni perille asti, hyvä ja lyhyt treeni!

Eddie alistui yllätykseni Rudylle (9kk bortsu), Rudy on tietty vähän säpsäkkä paimenkoira tylliin ja paimensi aika voimakkaasti murua ja eddieä välillä, kierrokset sataan ja tulikin pieni rähinä kun otti vauhdista edin taka reidestä kiinni, pääasiassa eddie alistuu, väistää, kääntää kylkee jne eli käyttää todella hienosti koirankieltä.

Käytiin myös moikkaamassa Sannan treenikaverin 10 viikoista ruskeaa labbis pentua. Päästin Muru haistelemaan ja Muru innostui heti leikkimään sen kanssa, ihan kuten omien pentujen kanssa! Oli kyllä suloinen otus!

Huomenna aamulla aikainen herätys lennolle Atenaan (onneksi Turusta) palataan viikon päästä!