Viime keskiviikkona olin poskiontelo laajennusleikkauksessa ja nyt topipumassa siitä. Muuten ihan ok mutta tukkoisuus, se että ei saa niistä ja paineen tunne silmien alla on aika häiritsevää. Päänsärkyäkin on välillä myös, päätä ei saa laitta alaspäin, ei saa hengästyä eikä saa nostaa painavia esineitä jotta mikään ei lähde repeämään ja vuotamaan nenässä. Toivotaan että tämä toimenpide auttaa tähän kuumeiluun ja poskiontelo kiereteeseen mikä on ollut monta vuotta!

Treenit jäänneet vähille tämän takia mutta pientä TOKOa olen tehnyt kotona, meillä vielä ongelmana "kaket" seisomisesta maahanmeno, Eddie menee samalla tavalla maaahan kuin esim liikkeestä maahanmeno ns sukeltaa ja siinähän sitten tassut liikkuu. En oikein tiedä mitä tehdä tuon asian kanssa. Tunnistusnoutoa aloitin tekemään samanaikaisesti kun hajutunnistusta lasipurkeissa niin pimeässä huoneessa "oman" etsiminen. Jotta tulee se noutaminenkin  tunnistuksen yhteydessä tutuksi.

Muru oli mummo tarkastuksessa eilen eläinlääkärillä samalla kun rokotukset laitettiin kuntoon. Otettiin verinäyte, sydän, nisät ja hampaat tarkistettiin, mitään vikaa ei löytynyt, tosin verikokeiden tulokset ei ole vielä tulleet joten niitä odotellaan vielä. Samalla molemmille laitettiin sirut koska muuten ei voi matkustaa ruotsiin ja norjaan 3.7.2011 jälkeen. Muru painoi 23kg ja Eddie 27kg.

Pakkasta ollut aika paljon mutta olen silti käynyt pieniä lenkkejä metsässä ja koirat saanneet nyt hyvin liikuntaa, ovat olleet valjakko hiihtämässä mm Samulin kanssa ja viikonloppuna painivat uuden "Irkku" kaverin kanssa "Pimu". (Pimu on siis 16 viikkoa vanha....)

Pimu & Eddie

Pimu&Eddie

Pimu