Lähdettiin Lauantaina viikko sitten ajamamaan kohti Kuusamoa hiihtolomalle. Ennen sitä meilä oli lauantaina treenit johon osallistui JiImi, Aapeli, Jeri ja Woody. Nanne oli avustamassa. Tehtiin linjaa lumikasan taakse, markkeerauksia ja muistia. Kaikilla oli luovutkset parantunut huomattavasti, Jimillä ja Aapeli pitää vieä saada lisää rutiinia siihen että kun dami suussa niin ei katsella enään ympäri muita dameja, Jerillä parhaat damin talteenotot  mutta luovutukset vaatii vielä vähän treeniä. Seuraamisessa kaikilla treenattavaa, Jimillä maltti kasvannut todella paljon. Jerillä hyvä maltti istaltaan mutta seuraaminen vielä kesken kovassa häiriössä. Hienosti kaikki olivat edistyneet - edelleen malttia on valttia!

Koska lähdettiin jo lauantaina ajamaan oltiin yötä Alavuudella ja ehditiin treffata Seraa jolla juuri juoksut lopuillaan joten Eddie ei pääsyt siskoa moikkamaan. Seralle on iso häiriö minä ja Muru joten he otti TOKO treeniä ennen kun moikattiin ja sitten Sera pääsi moikkaamaan. Heillä ALO TOKO liikkeet jo hyvällä mallillaan! Pääsin myös Alavuudella ratsastamaan Sannan suomen hevosella - eka kerta varmaan 15 vuoteen", niin ja Rudy bortsu oli jälleen Murun lumoissa vaikka juoksuinen narttu vieressä!

Sunnuntaina saavuttiin sitten Rukalle , aloitettiin alkuviikko kevyesti ilman suurempia aktiviteetteja muuta kuin ulkona olemista ja sitten keskiviikkona kaikille paukahti mahatauti+kuume ja joillekin siihen päälle flunssa joten loppuviikko meni vessapytyn ääressä ja yleisesti oli paha olo. Meitä oli 6 aikuista ja 4 lasta ja lähes kaikki oltiin samassa taudissa 3 päiviän aikana. Samulilla sen lisäksi selkä sökönä ja liikkui alkuviikon konttaen.... joten oli ratkiriemukas loma!  Onnsituttiin raahaamaan itsemme kerran laskettelumäkeen ja minä hiihdin kerran yksin juuri ennen kun mahatauti alkoi. Moottorikelkat seisoi pihassa myös käyttämättömänä melkein koko viikon .... kaiken kukkuraksi onnistuin ajaamaan itselleni sakotikin kotimatkalla.  Mutta onneksi seura oli hyvä ja huumorikain riitti vielä kipeänäkin - ainakin suurimaksi osaksi aikaa...

Ammulenkkillä

Todistettavasti mäessä ainakin kerran...

Muru, Pimu(5kk) ja Eddie

Kolossa