Lähdettiin Nannen kanssa ajamaan kohti Mänttää n klo 5.30 aamulla, pikkasen väsytti mutta nopeasti se matka taittui rupatellessa. Kun tultiin perille bongasin heti Jasun(Murun poika) emännän Tuulin. Jasu ilmiselvästi tunnisti minut ja olikin aikamoinen "äijä" jo, kooltaan isompi kuin Ed. Turkki oli Jasulla todella paksu ja niskassa "pyörylä", kauniin tumman värinen. Oikein kivan näköinen ja oloinen! Kuvia alla ja lisätty Jasun tietoihin.

Päästiinkin melko nopeesti jo Murun kanssa vuoroon ja AVO luokka alkoi haulla, koe tehtiin parityöskentelynä. Molemmin puolin metsätietä koirien piti 5min sisällä hakea metsästä 3 muovidamia, Muru haki ne nopeasti. Siitä siirryttiin seuraamalla markkeerauspaikkaan jossa Murun kanssa odotettiin näkösuojan takana että toinen koira suorittu 2 markkeerauksen joka oli linjamarkkeeraus sen jälkeen ohjaus. Kun muru vuoro tuli niin 1 laukauksesta ja heitosta meinasi karata paukkuun sain takas sivulle ja siinä taisi toinen markkeerauksista unohtua, joten haki ensimmäisen, unohti toisen. Siitä siirryttin ohajukseen, siinä Muru meni yhdellä käskyllä suoraan damille. Ohjaus oli melko helppo koska oli muodostunut polku. Olin tyytyväinen suoritukseen, markkeeraus tietty harmitti.

melko nopeasti olikin Edin vuoro ALO luokkaan, mentiin treeni mielessä ja päätin jo ilmoittaudessa että helpotan tehtävät tarpeen mukaan viis pisteistä! Ensimmäinen tehtävä oli 1 markkeeraus, siinä Ed tuijotti minua eikä nähnyt pudotusta. Sitten tuli toinen ykkönen, nyt Ed tuijotti pyssymiestä, haki sen haulla. Joten markkeerauksia täytyy trenata. Ohjauksessa..sähläyksen jälkeen (mistä lähetän koiran) lähetin puolesta välin matkaa fasaanille n 5-10m, onnistui, pääsi tutustumaan fasaaniin. Siitä siiryttiin hakuun ja siinä Ed meni hienosti haki 5 riistaa, harakkaa, lokkia...jne, hieno ote ja suoraan käteen, olin erittäin tyytyväinen hakutyöhön. Maltti oli myös hyvä eikä ollut "kiihkee". Hyvät treenit.

Bikon suoritsus oli viimeisenä, tehtävät ei suosineet Bikoa, haku alue oli niin pieni että Biko painoi kauas, kauas tapaansa mukaan silti löysi 2 damia joktka olivat todella lähellä. He epäonnistuivat myös markkeerauksessa.

Päätettiin että emme jää kuulemaan pisteitä kun ilma oli huono Turun alueella ja pelkäsimme ajaa pimeässä. Mäntässä oli koko pv auringon paiste!

Tavattiin myös koepaikalla sukulaistytön Muistokas Sinnan.

Tässä tulokset:
Muru AVO luokka 7 sija / 12 osallistujaa
Eddie ALO luokka 19 sija / 30 osallistujaa
Biko VOI luokka 8 sija / 8 osallistujaa
*******************************
Joukkueen sijoitukset, yht 23 joukkuetta
Auran Nuuskut 2 joukkue 9 sija
Auan Nuuskujen 1 joukkue 16 sija
********************************
Muistokas Sinna ALO luokka 17 sija/30 osallistujaa
Muistokas Muska AVO luokka 4 sija/10 osallistujaa
*******************************
458888.jpg
Jasu
458889.jpg
Väritrio Jasu, Eddie ja Muru
458890.jpg
Biko palauttaa
458891.jpg
Komea Jasu!