Perjantaina olin ohjatussa NOME treeniessä, tehtiin muistimarkkeerauksia ja markkeerauksia (linja) pellolla, Eddie suoritti tehtävät erinomaisesti. Muistimarkkeerauksissa ei päästy kuin 3 muistipaikkaan mutta sitä jatkamalla niin tavoite olisi että muistaisi hyvin 5.  Tehtävä tehtiin niin että koiran kanssa vietiin yhdessä damit tiettyyn paikkaan, sitten lähetettiin markkeeraus käskyllä hakemaan. Koiralle annettiin lähetyksessä aikaa miettiä ja aina kun näytti(tuijotti kohdetta) siltä että muistaa lähetettiin. Eddie muisti kolme pienellä vartalo avulla. Minun pitää välttää katsomasta Eddieä myös jatkuvasti. Linja markkeeraukset sujui yllättävän hyvin pellolla markkeera myös pellolla hyvin.

Lauantaina starttasin (kun oli kerran paikka) VEPE kokeissa, jotenkin itse ei ollut kauhealla kisa fiiliksellä ja vissiin tartutin sen Eddieen. Köyden viennissä Eddie tarttui takaisin uidessa köyteen joten piti käskeä irrottaa jne nin tuli lisä käskyjä. Veneen haussa mokasin itse lähetin aaaaaaaaaaaaaaivan liian myöhään ja vene oli jo niin kaukaa että Eddie ei tajunnut uida perään joten keskeytin ja saatiin siten onnsitunut suoritus. Hukkuvan haussa Eddie sai päähänsä viedä hukkuvan 15m maalilinjasta ja sen lisäksi minun jalat oli kuulemma käynneet vedessä joka teki jo nollan liikkeestä. (onneksi nämä kaksi mokaa kävi samoissa kisoissa kun muutenkin meni reisilleen), poikittainen vienti niin ei lähtenyt 3 käskyllä niin keskeytin ja käsin sanomaan eddien nimen - sitten meni hienosti. Joten VOI0 tietty tuli, kaikki mokat mitä minä voin tehdä tuli siinä kisassa ja kaikkea sellaisa mitä Eddie ei ole ennen tehnyt sattui nyt -kyllä huomaa että itsellä mitä olla hyvä kisa"vietti" päällä kun kisaa niin sujuu kaikki paremmin! Oli ainakin hyvä opetus nuo kisat. Jatketaan ensi vuonna sitten freessinä VOI luokassa.

Myy oli sitten la iltapäivästä su aamupäivään meillä hoidossa. La ilta juoksivat pellolla niin hurjaa vauhtia että ei mitään määrää olivatkin ihan tattis sitten, su aamupäivän painivat pihalla Eddien kanssa. Murukin intoutui tulemaan mukaan muutamaan otteeseen. Onnsituivat jatkamaan kuopan kaivamisen minkä Pimu ja Eddie aloitti viime lauantaina nyt siinä on sitten vähän isompi reikä. Ihmeellistä että täsmälleen sama kohta jossa pentuna kaivoivat.

Muita uutisia on sen verran että Seran silmät on peilattu ja todettu terveeksi sen lisäksi neidin toiset juoksut alkoivat. Sera oli myös oma aloitteisesti löytänyt kuolleen kana linnun metsästä ja ylpeänä tuonnut sen Minnalle!

Wilda on ollut kyyhkysjahdissa ja pääsyt noutaman jo muutamaan otteeseen.

Jerikin on kyyhkysjahdissa noutanut ensimmäisen lämpimän riistan.

Pepen silmätutkimus tiedot päivittynyt tietokantaan, terveeksi.

Myyn tiedoissa nyt myös päivitetty kuva!

Ei Murukaan ihan syytön ole....

Myy saa kuopassa kyytiä äipältä

"mitään en ole tehnyt"

Eddie valmis uusiin leikkeihin

Eddie lepää...

Kokous?