Oltiin kimppatreeneissä Haagassa. (Haaga on paikka jossa ollaan joen rannassa..). Päätettiin tehdä yliuittoja - eli ammutaan heittimen kanssa yli. Ammuttiin sinne muutama ja Minnan koira haki sieltä muutama ja Muru ei MILLÄÄN mennyt sinne hakemaan. Eli se jäi joko siihen rantaan (damit oli ylhäällä maalla - melko jyrkkä mäki jossa ryteikkö) eikä ottanut enään "eteen" käskyä tai sitten ei mennyt ollenkaan ennen kuin näki että sinne lentää jotain. ODOTTI VAAN HEITTOA jne. Kertakaikkiaan en saanut sitä hakemaan yhtään damia sieltä. pari kertaa kun sain kääntymään ympäri niin heitettiin varmuuden vuoksi palloheittimen kanssa taakse palkaksi. Loppujen lopuksi niin jouduin ajamaan autolla toiselle puolelle näyttämään missä damit on ja sitten tehtiin niin että Minna ja Pirkko laittoi damit näyttäen Murulle toiselle puolelle ja laitoin yli. Siinäkin oli niin että se jäi pari kertaa tuijottamaan Minnaa vaan että jotain tapahtuu, 4 kertaa sain sen sitten yli ja rinnettä ylös. Kertakaikkiaan oli kyllä eteenlähetys ihan hukasssa! Ediin en ehtinyt keskittymään ollenkaan vaan se sai kolme noutoa (eteen) vedestä muuten joutui odottamaan tolpassa kiinni...

Tultiin siihen tulokseen (analysoin vielä kun menin nukkumaan ja aamulla kun tulin töihin..) että nyt teen pelkästään motivoituja eteenlähetyksiä, taaksepäin lähetyksiä niin että dami kauempana ja että ei aina niin helpossa paikassa, myös minun ja Murun etäisyys saisi olla pidempi taakse harjoituksissa, jatkossa Murulle EI SAA HEITTÄÄ damia koskaan linja harjoituksissa vaan se viedään. Aloitan myös ruokakuppi lähetykset Murulle (Eddielle teen usein) eli ruoka tulee eteenlähetyksessä, sitten teen riistalla muutama lähetys jotta olisi "haisevampi" kohde...Minna huomautti myös että eteenlähetyksessä niin mun pitää ollaa tarkkana lähetyksen kanssa. Jos ei tule kuntoon en mene kokeeseen heinäkuussa.

Mietin että miten paljon voin nyt tehdä eteen juttuja Murulle että ei kyllästy - Muru ei kylläkään helposti kyllästy ja jos otan riistaa/ruokapuppi peliin välillä niin luulen että motivaatio säilyy tahkoamiseen...riski on otettava!