Keskiviikkoa, Torstai ja Perjantai oli selkeesti Murun tärppi päivät. Pientä levottomuutta oli havaittavissa Eddiessä. Päivisin olivat eristettynä toisistaan ja iltaisin me vahdittiin niitä. Yöllä nukkuivat myös erikseen. Tänään lauantaina on Muru alkanut komentaa Eddieä pois - ke-pe tyrkytti itseensä... Nyt Muru katsoo Eddieä halveksuvasti kun yrittää haistella perä päätä ja esittelee koko puru kalustoaan - Ed ymmärttä väsityä tulee sitten mun luokse vikisemään että miksi, miksi se ei päästä mua lähelle...Tänään on ollut siis vähän rauhallisempaa ja olivat tuossa pihallakin yhdessä niin että Murulla housut jalassa...
 
Aamulla lähdin Nannen kanssa Haunisten lenkille Eddien kanssa - pojat haistelivat herkkuhajuja kimpassa niin että suu oli vaahdossa. Pojat ovat poikia! Nannen perheeseen on tullut uusi asukaskin keltainen labbis uros Muistokas Isku alias Woody eli Pennin (Murun äidin) ja Oton pentu! Syötävän ihana! Etelä suomen Muistokas klaani kasvoi taas..Murun sikson Minnin perheesenn jäi myös samasta pentueesta labbis narttu Muistokas Ilo alias Ilo!

Kun tuli lenkiltä hain Murun ja lähdin hiekkakuopille treenaamaan, Muru oli takapenkillä ja Eddie paksissa. Kävin ensin Murun kanssa pienen lenkin ja sitten  menin isommalle \"lammelle\" ja heitin 2 damia niin kauas kuin sain sellaiseen harvan kaislikkoon niin että Muru näki ja kuuli - MUTTA näki vaan toisen heiton -eli sillä oli mielikuva että vaan 1 dami. Käveltiin lähetyspaikalle ja laiton menemään Eteen - sain menemään ekale damilla yhdellä käskyllä, matkaa oli ehkä 50-60m. Sitten laitoin toiselle \"sokkoon\" tuttuun paikkaan, ekalla lähetyksellä ei lähtenyt sitten kun lähetin uudestaan meni ja suoraan damille. Minun lähetys tyylillä on S U U R I merkitys. Sitten kävelin lammen toiselle puolelle ja heitin taas matkalla samaan paikkaan kaksi damia samalla periaatteella. Eli lähetin nyt samaan paikkaan mutta toiselta puolelta lampea. Nyt matka vähän pidempi - meni hyvin ja yhdellä käskyllä molemmat, tokan empi mutta lähti. Sitten siirryin taas toiseen kohtaan ja heitin yhden damin vasemmalle niin ulos kuin sain, toinen suoraan eteen niin pitkälle kun sain eli tavllaan tein kellon veteen kahdella damilla. Lähetin eteen viimeksi heitetylle damille pysäytin ja laitoin vasemmalle, pyssäs ekalla vihellyksellä, kääntyi yhdellä käskyllä suoraan damille - nappi suoritus!

lopuksi tein vedestä luovutus harjoituksia hetin 5 m damin veteen ja pyysin hakemaan ja palauttamaan käteen sitten yritin myös vahvistaa ravista käskyä ja aina kun ravisti damin luovutuksen jälkeen sai palkan. Tien noin 10 toistoa ja loppua myöten ravisteli jo kerran suoraan käskystä.

Matkalla kun kävelin autolle heitin samaan paikkaan kun alussa taas 2 damia - pistin Muru vielä eteen hakemaan yhden ja jätin yhden Eddielle - ajattelin että katson onko missään kontaktissa juoksujen takia vai ei. Ja kyllä oli ei enään Murukaan kiinnostanut kun pääsi hommiin - pirun hyvä! Eli laitoin täysin sokkona menemään ja meni hienosti eteen meni noin 5-10m ohi kutsuin takaisinpäin ja sitten SIIINÄ pillitystä. Eteenlähetys on kyllä Edillä vahva - mikä on hyvä! Täytyykin vaihteen vuoksi tehdä maalla nyt pari treeniä välissä myös. Hakua kaisilikkoon tarttes myös tehdä Eddielle. Huomenna lisää treeniä jos ilmat sallii ja sitten sienmetsään!