Oltiin Sunnuntaina menossa kimppatreenihin mutta ei ollut muita paikalla kuin Nanne ja Biko ja paikka oli tuhottoman kuuma joten päätettiin lähteä meidän vakkari treenimetsään Raisioon jossa on viileämpää...

Tehtiin kaislikkoon dameilla hakualue josta lähetettiin Muru, Biko ja Eddie vuorotellen hakuun. Harjoitus tehtiin 2 kertaa. (n 10 damia). Eddie tietää jo mitä haku on ja paineli kaislikkoon mallikkaasti, toi yhtä monta kun muutkin, hienosti käytti nenäänsä (helppo huomata kun saa vainun kun on niin pitkä kaula...) Muru ja Biko nauttii aina haku hommelista ja oli heille kivaa vaihtelua, myös meille :)

Lopuksi tehtiin kaikille noudot veteen (ei voi sanoa markkeeraukseksi kun meidän heitto taidoilla ei lentänyt kauas eikä vaadi paljon markkeerau taitoa...) harjoituksen tarkoitus oli vedestä palautukset. Muru ravisteli ekan noudon ja dami tippui, loput menin vastaan. Eddielle testasin että mitä se tekee kun tulee vedestä dami suussa, ainakin nyt ravisteli dami suussaan. Mutta tämän asian kanssa saa olla tarkkana.