Lauantaina kun haravoin pihaa seurasin sivusilmällä kun Muru etsii systemaattisesti omenoita maasta (niitä ei siis juurikaan enään ole), hetken kulutta kuulin Eddien itku vikinää ja Murua ei näkynyt missään. Menin katsomaan mitä Eddie "itkee" ja Muru oli siis aidan ja tien välissä (jossa erittäin ahdasta) omena suussaan. Oli onnistunut löytämään omenan aidan toiselta puolelta ja tunkenut itsensä siitä välistä eikä nyt mahtunut hyppäämään takas. Lopuksi ponahti vaan seisaaltaan suoraan yli. No jatkon haravoimista ja näin kun se uudestaan bongasi omenan aidan toiselta puolelta, seurasin kun tunki itsenä raosta läpi väkisin ja pongahti taas taka sheti pihalle -tiesi että siellä ei saa olla. Huvittavan näköistä touhua. Eddie seisoi H Moilasena vieressä ja seurasi äipän omena touhua.

Muuten ollaan puuhailtu sitä sun tätä, Eddien kanssa jatketaan TOKO hallitreeneissä ja Murukin pääsee sitten tässä piakkoin mukaan myös. Lenkeillä ollaan tehty linjaa ja muistiharjoituksia dameilla. Pihalla olen myös tehnyt muisti harjoituksia kun pimeää niin ei paljon muuta voi iltaisin oikein tehdä NOME saralla kuin tottelevaisuutta ja muistia.. Eddiella rakennetaan kosketus alusta sisällä ja Murun kanssa tahkotaan seisomista (haluaa peruuttaa).

Jasu (Vesipedon Hirmumyrsky) oli startannut ekan kerran viikonloppuna TOKO VOI luokassa, nolla tuli -  maneesin herkut oli häirinnyt Jasua! Eiku maneesi/munkki treeniä :)