Ollaan treenattu kaiken näköistä, löydettiin hiekkakuopalla hyvä treeni paikka jossa lunta ei ollut jäällä kauheasti joten käveleminen sujui hyvin. Tein siellä alkuviikosta eteenlähetyksiä moelmmille sisään kaislikkoon. Pisin oli varmaan reilu 120m. Sujui hyvin, kaikki tehtävät tein muistina ei sokkona. Sen lisäksi ollaan treenattu TOKOa melko paljon, kokeet on reilun viikon päästä. ainoa mikä on vielä kesken on se luoksetulosta pysähtyminen muut sujuu hyvin tietty häiriöt jne saattaa siihen vaikuttaa mutta jos hyvä päivä osuu niin kaikki muut voi mennä nappiin. Pysähdystä olen treenannut siis kosketus alustan kanssa ja olen viikko sitten ekan kerran kokeillut ilman alustaa ja pysähtyy hyvin lyhyellä matkalla. Käsimerkkiä en voi käyttää koska silloin istuu heti (NOME pysähtyminen) joten on pakko käyttää uutta suullista käskyä: TOP. Seuraamisessa tahtunut paljon edistystä. paikallaolo testattiin eilen treeneissä hyvin kun oli paljon häiriötä maneesi treeneissä, ohjaaja huusi ja kilju - Eddie oli ainoa joka pysyi koko ajan ja sai hyvää häiriötä kun muut nousi.

Murun kanssa ollaan venytelty ainakin joka toinen päivä fysioterapeutin ohjeiden mukaan niskaa, makupalan avulla. takkai käytetään aina ja mös 2h illalla sisällä ihan vaan "extra hoitona".

Ensi vikonloppuna Rudy ja Sera tulee kylään (leirille mutat yöpyvät meillä) joten hauska nähdä miten must aneiti on kasvannut, juoksutkin jo onneksi ohi. Myyllä myös juoksut loppusuoralla. Jimin yskä on vissiin vihdoin helpottanut myös! helsingin pojat on osallistumassa aktiivisesti myös kevään taippari ja mejä kursseille - hienoa - eiku nenät käyttöön pojilla!