Oltiin Nanen kanssa jo yhdeksän jälkeen treenaamassa. Oltin hiekkakuopilla jossa tehtiin hakua niin että tuli yliuitto vastarannalle ja siellä oli dameja kaisilikossa ja maalla. Koirat haki vuorotelleen. Kaikki koirat teki hienoa hakua. Eddiekin suoriutui tehtävästi mallikkaasti.Viimeinen dami ei saatu ylös se jäi jonnekin vaikka ne haki sitkeesti.

Sitten tehiin markkeerauksia niin että oltiin vastarannalla ja heitettiin toisillemme. Eddielle ykkösiä kaisilikkoon, ne meni hyvin. Ja Murulle ja Bikolle häiriöllä - joka ensin meni pipariksi kun suuniteltiin tehtävä vähän väärin mutta sitten alkoi sujumaan. Tuli siis toinen heitto siinä kun koira matkalla hakemassa ensimmäistä, joka olisi pitänyt olla ohajus eikä markkeeraus. Näitä täytyy tehdä lisää! Nähtiin kärmekin(kyy) yäääk!@Z!

Murun kanssa on vielä istumisen kanssa ongelmia, se haluaa seistä eikä istua, päätin nyt että markkeerauksissa otan sen sivu käskyllä istumaan aina jotta pysyisi paremmin, jos lähetän ohajukseen tai hakuun saa olla paikka käskyllä seisten enkä ala tankkaamaan enemää kun selkesti se EI TYKKÄÄ istumisesta (johtuu varmaan niistä treeneistä sänkipellolla jossa yksi olki meni sen per...een...) niin en ainakaan kokeissa vaadi sitä joka välissä - vaan kun pakko. Eihän se kuitenkaan karkaa minulta mihinkään. Eddien kanssa minun täytyy muista että suoritus vasta tehty kun dami kädessä ja sivulla istumassa. Vesipalautukset oli Eddiellä tosi hyvät, Muru tiputti yhden joten aika hyvä sekin -aina se eka!