Kun keskiviikkona pääsin vihdoinkin kotiin töistä (missasin koiran käyttäytymis luennonkin) niin lähdin pika pika koirien kanssa omenatarhalenkille ennen kuin pilkkopimeetä. Kun kävelin omentarhassa yhtäkkiä pupu harhaantui kauheella vauhdilla suoraan meidän eteen oli Edistä vain pari metriä, ja Edi lähti perään kuin viimeistä päivää EIKÄ tullut ekasta luoksetulokäskystä - lopuksi tuli kieli pitkänä aivan hengästyneenä, oli vissiin pupu saanut kyytiä.

Ke illalla tein sisällä Murulle maahanmeno harjoituksia käyttäen naksua. Huomaisn että se menee paremmin maahan mun kädenliikkeestä kuin pelkästä käskystä niin yritin häiviyttää sitä pikkuhiljaa ja sainkin jo lopussa hyvät nopeet maahanmenot pelkällä MAA käskyllä jo, en tehnyt niitä vielä tietty liikkeestä. Edin kanssa tein ihan sisällä kelloa, oikee, vasen, eteen. Alussa se oli niin innokas että meinasi mennä pasmat sekaisin mutta huomasi että se yritti keskittyä tosi tarkkaan että mitä haluan hänen tekevän. Ja alkoi sujumaan, osaa suunnat näin nyt hyvin jo ja riskeerasin sitten niin että sivuilla oli damit ja laitan sen taakse (eteen) ja meni eteen eikä pyrkinyt sivuille -saa nähdä milloin uskallan siirtää nämä vaikeisiin tilanteisiin ja yhdistää linjaan ulkona. Katsotaan, nyt teen kyllä vielä näitä toistoja erikseen ainakin Muru oppi suunnat näin tosi hyvin joten käytän samaa menetelmää.

Eilinen Paraistenkin keikka jäi väliin, Nannella hajosi auto ja minä olin kuuteen asti töissä joten siirrettiin ensi Tiistaihin. Huomenna lähden ajamaan viiden jälkeen aamulla Hauholle sinne WT treeneihin Eddien kanssa ja su kisataan. Ollaan Edin kanssa siellä yötä.