Oltiin eilen möllitokossa treenaamassa. Olin molempien kanssa. Eddie oli ihan muissa maailmoissa jostain syystä en saannut kunnon kontakti aniin keskeytin joka toinen tehtäbvä jotta saisin kannustettu ja palkattua. Eddien nokka oli massa, huomaisn jäniksen papanoita maassa jolla oli osuutta asiaan ja myös varmasti joku muu haju maassa. Paikallaolossa nousi viime hetkellä seisomaan kun vierestä juoksi koira omistajansa luo. Tuota pitää nyt harjoitella. Ei kuitenkaan lähtenyt mihinkään. Muru pysyi hyvin mutta nousi mua vastaan kun palasin (on tehnyt ennenkin eikä olla vielä treenattu sitä). Muurn seuraaminen hyvä, skippasin liikkeestä seisomisen kun vielä kesken. Eli Murun kanssa pientä hiontaa ja jäävät liikkeet niin voisi mennä kokeeseen. Eddiellä oli vaan huono päivä; hyppy meni hyvin ja luoksetulo. Muut käskytin moneen kertaan ja kannustin nokka ylös maasta. Tunti sen jälkeen kun olin kotona niin alkoi ihan kauheen ukon ilma - en muista milloin olisi ollut sellainen ja vettä tuli ihan tolkuttomasti. Eddie selkeesti regoi ukkoseen olemalla vähän levoton (Muru ei reagoi siihen mitenkään)  aloin miettimään että aistoiko se jo ukon ilman sillä kentällä ja siksi keskittyminen herpaantui? Menen samalle kentälle tänään samaan kohtaan treenaamaan  hetkeksi (hyödyntämään samat häiriö hajut kuitenkin).

Tiistaina oltiin Forssassa treenaamassa Nannen & Bikon ja Merjan & Kurun kanssa. Mahtava paikka missä treenattin! Tehtiin melko vaikeassa maastossa markkeerauksia ja linjaa. Keskiviikkona olin molempien kanssa sitten taas päivällä tekemässä eteenmenoja. Olen miettinyt että mikä siinä on kun vien damin veteen (kiertämällä) ja palaan ja lähetän niin koirani ei luota että siellä on. Ja eilen tein testin jätin koiran istumaan linjalle ja vein itse dami oikeaan paikkaan mutta he näki damit linjalla. Meinivät suoraan ja innokkaasti, kiertäminen kun vien ovat sekoittaneet heitä ja aiheuttanut epävarmuutta. Muutan nyt treenitapaa tässä jälleen.

Maanantaina oltiin VEPEssä ja tehtiin vain vientiä, Eddie ekan kerran vähän empi mutta meni sitten taas noemaalisti. tehtiin sitten lopuksi hauska vienti leikki matalikolla ja veneestä hyvä palkka jotta sain vahvistettua kauden lopuksi hauskana "juttuna" Murun 3 viikon tauko pisti viennin taas vähän alkuasetelmiin, oltiin niin hyvällä mallilla ennen juoksuja. Päätin että en kisaa VEPEssä enään tänä vuonna. Eddien tavoitteet ylittyi ja Murulla juoksut pilasi juuri treenit oikealla hetkellä enkä ehdi enään saada sitä samaan kuosiin ennen kun kausi loppuu. Joten uudelleen ensi vuonna. Satsataan  nyt NOMEen ja TOKOon loppukauden, MEJÄ jää kaivelemaan olisin halunut mennä molempien kanssa yhteen kokeeseen mutta ei ehdi joka paikkaan.