Nyt se on todettu ...että ekoja kertoja Eddie on ollut niin kiinnostunut vastaan tulevista koirista (lähinnä nartut) että luoksetulo käskyä on saannut toistaa ja jopa olen hakenut niskasta raahaten pois kun on karannut. On tapahtunut nyt 3 kertaa kun ollut vapaan muuten on totellut 100% luoksetulo käskyä. Käy haistelemassa ja tulee sitten vauhdilla luokse mutta ei riitä minulle, eli nyt alkoi treenit vapaana toisten koirien ympäröimänä :)..siis tyttöjen ympäröimänä..onneksi ei käyttäydy agressiivisesti..alistuu kaikille ainakin vielä...

Oltiin Murun kanssa taas vetäämässä lapsia pulkassa...nyt ei ollut yhtä suuri yleisömenestys kuin viimeksi varmaankin ilmojen takia (vesi sade..) mutta meni ihan hyvin ja Muru oli ihan lunkisti, itsellä meinasi kunto loppua juosten tuossa loskassa, huomasin myös että raskaampaa Murulle. Biko ja Nanne olivat myös mukana.

Muuten meillä on Murun ja Eddien kanssa menossa "autokäyttäytymis ja haukkumis kampanja", harjoitellaan tiukasti, autossa odottamista hiljaa (muru haukkuu jos teitää että treeneissä muuten ei....pilallehemmoteltu aina päässyt mukaan ja Jessi opetti Murulle sen ja nyt en halua siirtää sitä Eddielle..), häkissä odottamista (muru ei ollut koskaa häkissä...), pihalla vahtiminen haukkumalla kun ihmisiä kulkee ohi on myös tapa josta pitäisi päästä eroon. Eli nämä on meidän kevään "kampanjat":)
Näiden lisäksi Eddie harjoittelee palautuksia ja seuraamista, Muru harjoittelee edelleen ohjauksia ja 2 -markkeerauksia.

Lisäsin sivujen oikeaan ala reunaan (alimpana) kaksi "laatikkoa" jossa on ajakohtaiset asiat pennun omistajille ja sitten meidän (Murun, Eddien ja minun ) tulevat "koira menot"