Kiitos kaikille kun tulitte lauantaina tutustumaan taippareihin ja treeneihin!

Kaikki pennut olivat vieläkin ihania "persoonia" ja kasvanneet (jotkut enemmän kuin toiset) Murun tai Oton näköiseksi ja oloiseksi!

Tässä minun lyhyet havainnot:

Jasu - taitaa olla ulkonäöllisesti isänsä(mm erittäin paksu turkkki joka vähän kihartuu) poika mutta ilmeet on kyllä ihan Murun, vetää mm korvat rusetille kuten Muru ja muikistelee, nöyrästi ja innokkaasti tekee töitä, hyvin hanskassa, erinomainen riistavietti,käytti nenää todella hyvin, kova poika merkkaamaan...

Pimu - on ilmetty Muru paitsi että hiukan saaanut pidemmän rungon, äipän tyttö monessa mielessä, erinomaisessa kontaktissa, käytti myös nenäänsä hyvin, neiti, utelias, omapäinen,räväkkä nappisilmä...

Ropi - ulkonäöllisesti taitaa Ropi olla täydellinen 50/50 sekoitus molempien ulkonäköä, melko pitkäjalkainen, ilmeet tutut- kova ottamaan kontaktia - kuten Murulla, erittäin hyvin hanskassa - kuuliainen, äärimmäisen innokas noutamaan - riistan perään, nenän käyttö todella tarkkaa ja olin kuulevinaan nenän naksunaa kuten Biko sedällä!

Wilda - pieni terhakas pakkaus, todella valloittava persoona, pään muoto samantyyppinen kun Ropilla ja ilmeet kuin Murulla, sopusuhtainen runko, isänsä vauhtiviiva rinnassa, maalaistyttö, hiukan arka ryhmässä mutta auta armias kun pääsee "vapaalle" ei ole enään mikään ujo tyttö!

Hessu - todellinen komistus, täysin "muistokas" pää, Murun ilme, pikäjalkainen mutta sopusuhtainen, suht pitkä selkä, hiukan villi mutta tottelevainen, kiltti ja innokas tekemään hommia!

Eddie - sopusuhatinen honkkeli,isänsä oloinen, nappisilmä, pitkä"joutsenkaula", pitkä runko, pitkä häntä, pitkä nokka, pitkä pinna, pitkä..., maltillinen, riistaviettinen ja työintoinen.

569679.jpg
Ropi, Wilda, Jasu, Eddie, Pimu ja Muru

Laitan piakkoin jokaiselle omat "kotiläksyt", treenivinkit,palautteet tulemaan :) treenistä.

Kuvat lisätty jokaisen pennun kohdalle jne

Terkkuja

Nina