Oltiin tänään kisaamassa Eddien kanssa TOKOssa AVO luokassa ja saatiin 171,5 pistettä ja tuloksen AVO1, eli nyt treenaamaan VOI liikkeitä! Seuraava startti sitten VOI luokassa. TOKO saa nyt jäädä kesäksi ja jatketaan VOI luokan jutuilla syksyllä kun muut treenit loppuu.  Yksi vuoden tavoitteista nyt suoritetty aikataulun mukaan:)

Koepaikka oli ruoho/hiekka kenttä (Porissa) paikka oli ihan OK huomaisin vaan että kevään tuoksut veti Eddien nenää normaalia enemmän kohti maata... joten minun piti olla tarkkana että saan nenän ylös maasta.  Saavuin juuri sopivasti paikalle ja valmistauduin tavalla jota olen Eddien kanssa hyväksi havainnut eli eka 15 min saa vapaa käskyllä haistella ja pissiä ihan vapaasti sen jälkeen 30min ennen suoritusta alan virittämään ja joka kerta kun ottaa katsekontaktia niin kanapala heilahtaa.  Tämä systeemi näyttää nyt toimivan TOKOssa ja meillä on käytössä ennen kehään menoa viritys sana "hommiin". 

Tässä meidän pistejako:

Paikallamakaaminen 10 kerroin 3 = 30 pistettä

Seuraaminen taluttimetta 8 kerroin 2 = 16 pistettä (annoin ylimääräisen seuraa käskyn)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8 kerroin 2 = 16 pistettä (annoin ylimääräisen seuraa käskyn kun meinas ennakoida..)

Luoksetulo 5,5 kerroin 3 = 16,5 pistettä (tuli täysillä luokse ja huusin TOP liian myöhään niin liukui turhan paljon merkin ohi)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 7,5 kerroin 2 =15 pistettä (taas joudin sanomaan seuraa uudestana ja taisin sanoa vielä "Eddie seuraa" kun meinas ennakoida)

Noutaminen 9,5 kerroin 2= 19 pistettä

Kauko ohjaus 10 kerroin 3= 30 pistettä

Estehyppy 10 kerroin 2= 20 pistettä

Kokonaisvaikutelma 9 kerroin 1= 9

Yhteensä 171,50 pistettä AVO tulos ja luokan 2 paras piste määrä

 

Jimikin oli tarkistus kuvissa littyen pahaan kennelyskään ja keuhkopöpöön ja sai nyt melkein terveet paperit. Pikkhuiljaa saa liikuntaa lisätä ja päästä normaaliin ulkoilurytmiin. Jimi oli päässyt myös lehteen Pia lähetti linkin: http://www2.lehtiluukku.fi/reader_f?dt=MTI3MjIwODI4Ni00NzM5LWYwMWVmNWJmODAyMWVkN2EyMDNlMGZlOWNlNzlhMjVj&da=54b8b835dcc59724ed98f147f270d29f&ti=SGVsc2luZ2luIFV1dGlzZXQgKGl05CkgMjQuMDQuMjAxMA%3D%3D

(selatkaa sivulle 10-11)

Huvittaa tuo teksti:  "ruskeanmusta labradori"...

Jeri keuhkokuvia jännätään sitten huomenna kun Riikka vie Jerin tarkistukseen, toivotaan että kuvat olisi paremmat kuin reilu kk sitten!

Remunkin perheeltä tuli viestiä että Remu on korkannut kesäkauden käymässä uimassa, samaa olen kuullut tuolta Myyn suunnalta myös..

Muistakaa kuivattaa hännän tyvi että ei tule vesihäntää!!