Huomasin viime tingassa että Murun rokotukset menee umpeen 31.3.2007, joten mulla oli eilen aika. Samalla otin molemmilta verinäytteen josta katsotaan rabies vasta aineet siltä varalta että haluaa matkustaa kesällä vaikka koirien kanssa Ruotsiin. Eddien kanssa on riskinsä koska saannut vain yhden rokotteen että vasta aineet ei ole noussut vielä, Eddie rokotetaan huhtikuussa joten jos vasta aineet ei tästä kokeesta nousseet niin joudutaan odottamaan 4kk seuraavaa koetta varten. 

Oli aikamoista menoa kun kahden koiran kanssa menee yht aikaa eläinlääkäriin...onneksi Muru näytti mallia miten ollaan nätisti paikalla kun otetaan verinäyte. (mulkoili eläinlääkäri kun oli kyykyssä vieressä lattialla, mutta nätisti oli), Eddie otti rohkeamman lähestymis tavan ja veti ison kielarin suoraan eläinlääkärin suuhun!

Muru painoi 24kg ja Eddie 26kg, kun vihdoin sain ne yksitellen vaalle, koko ajan piti olla kimpassa siinä...50kg..

Muuten oltiin piha hommissa iltapäivä, haravoin ja siivosin pihaa minkä pystyi (liian märkää paikka paikoin), koirat nautti olkona olemisesta, Eddie levitti kaikki oksat mitä leikkasin puista ympäri pihaa, kaivoi tunkioon kuoppaa,...Muru makasi nokka pystyssä ottaen ihania hajuja nenäänsä, nauttien ilmasta.