Joulu meni hujahtaen Vierumäellä. Oltiin 3,5 päivää hemmoteltavana Vierumäen urheiluopiston ja hoteli ja vapaa-ajan alueella(koirat oli mukana); ravintola ruokaa, hierotaa, uimista, lepoa ja....ratsastusta. Perjantaina oltiin tosiaan vaelluksella hevosten (issikka) kanssa oli hieno kokemus mutta 15v ratsastustauon jälkeen niin ravi ja laukka ei ihan sujunut ilman että välillä pidettiin henkemme edestä vaan satulasta kiinni....ja seuraavat 3 päivää peppu ja reidet olivat suhteellisen hellänä.

Välipäivät olin töissä nomaalisti kuitenkin maanantaina meni ihmettelessä myrskyä, meidän pihalla kaatui iso kuusi naapurin tontille juuri väistäen heidän talon ja mänty kaatui meidän kadun sähkölinjojen päälle. Oltiin ma-ti ilman sähköjä ja osa naapureista edelleen ilman sähköä. Sen lisäksi yksinäinen susi liikkui 10km meidän talosta kaupungissa...joten emme lenkkeileet sinä päivänä metsässä.

Välipäivinä aloitin taas TOKO treeit, tehtiin; kaukokäsykyjä, seuraamista, hyppyä ja ruutua pihalla. Seuraamisessa tuli joulukuussa takapakkia ja sitä yritetään paikata nyt mahdollisimman nopeasti. Tunnareissa tuli yhtäkkiä myös ongelma niin sitä täytyy herätellä uudestaan.

Uusi vuosi meni laiskotellessa, raskas työviikko vei kaikki voimat. Molempina päivinä kävin metsälenkillä ja tehtiin markkeeraustreenit. Jatkan siinä aiheessa vielä  nyt alkutalven ja sitten teen vähän enemmän ohjauksia. Toivotaan että lumipeite säilyy kohtuullisena lopputalvenakin mutta kuitenkin niin että pääsisi hiihtämään,  Lenkillä mukana oli sakemanni pentu Taika 9 viikkoa ja Iitaakin treffailtiin.

Alkukevään ja alkukesän menot on nyt päivitetty blogiin.