Päästiin viime tingassa toiseen TOKO kokeeseen Auraan lauantaina, oli pakko saada lisää koekokemusta ja tästä kokeesta opinkin paljon kun tuomari mielellään antoi ohjeita. Tulos oli taas VOI 0 mutta opittiin paljon ja tässä luokassa on kyllä niin pienestä kiinni! Minun pitää saada harjoiteltu seuraamista käskytettynä nyt enemmän olen itse jäykkä kun rautakanki edelleenkin, eilen aloitettiin treenaa hyppyä silleen että kaukaa ja kapula sivussa. Ruutua pitää hinkata lisää varmaan vaan kokemuksen puutu Eddiellä hahmottaa ne tötsät.

Paikallamakaaminen 9p kerroin 4= 36p (nuuoli itseään kuulemma..:))

Seuraaminen taluttimetta 6,5p kerroin 4 =26p (jäi jostain syytä taas jälkeen parissa kohtaan)

Istuminen seuraamisen yhteydessä 0 kerroin 3 = 0p (jäi seisomaan, käskin uudestaan)

Luoksetulo 6p kerroin 4 = 24p (ei seisonut mutta meni maahan)

Lähettäminen määrätylle paikalle "ruutu" 0p kerroin 4 =0p (meni ruudun viereen tötsien väliin mutta ulkopuolelle)

Noutaminen esteen yli hypäten 0p kerroin 2= 0p (kuulemma pitää lähettää 3m esteestä mikä ei tullut ilmi viimeksi lähetin ihan läheltä silloin ja nyt Eddie tietty juoksi suoraan esteen ohi kun kapulakin lensi ihan sivuun!!)

Metalliesineen noutaminen 9 p kerroin 2=18p (sivulletulo hiukan vino)

Tunnistusnouto 8,5p kerroin 4= 34p (onnistui hienosti olin niin onnellinen!!, kuulemma haisteli vaan turhaan "rajusti" :))

Kaukoohjaus 0p kerroin4= 0p (jostain syystä liikahti maahanmenosta seisomiseen melkein 1m eteenpäin)

Yleisvaikutelma 8p kerroin 1= 8p

Yhteensä 146p = VOI 0

Maanantaina korkattiin VEPE kausi. Oli mukavaa taas aloittaa treenaamisen.. Tehtiin köyden vienti joka meni ekalla putkeen, sekä poikittainen vienti veneestä veneeseen, lähti hyvin meinasi viedä rantaan mutta menikin veneeseen kun nimi mainittiin, toka toisto suoraan veneeseen. Näitä pitää tehdä enemmän niin että ranta lähellä että ymmärtää että ei viedä rannalle oleville ihmisille. Kolmannen liikkeen tein Murun kanssa kun niin tohkeissaan mukana, tehtiin avo kahden veneen haku ja meni nappiin. Ui kyllä niin turbona.....