Maanantaina vein Murun aamulla eläinlääkäriin, oli varattu aika että saadaan sellainen näppylä pois silmästä. Toisen silmän alapuolella hänellä sellainen näppylä (rasvaknööli) joka välillä meni rikki ja sitten kaikki töhnä valui silmään ja aina se tuli takaisin. Joten maanantaian se poistettiin polttamalla nukutuksessa. Muru ei meinannut millään nukahtaa sinnikkäästi taisteli vastaan loppuun asti. Mutta nyt näppyllä poissa.

Keskiviikkona oltiin TOKO treeniessä, tehtiin häiriöityä paikallaoloa (tai olin ALO ryhmässä jossa muuta nousi koko ajan ja kävivät palkkaamassa koiriaan niin Eddie sai hyvää häiriö treeniä). Seuraamista harjoiteltiin myös, käveltiin tötsien välistä "isoissa kaarissa" sekä myös kahdeksikkoa mikä on yksi parhaimpia seuraamisharjoituksia koska koira oppii kulkemaan kanssasi paremmin kuin että tekisit 90 asteen käännöksiä ja täyskäännöksiä joita voi treenata erikseen. Myöskin sivulla tulon suoruutta ja hienosäätöä tehtiin. Sekä katsekontakti harjoitus perusasennossa.

Tänään treenattiin vähän linjaa ja muistia Eddien kanssa ihanassa aurinkoisessa säässä. Nyt on valoisaa ainakin kuuteen asti niin pitäisi viikolla myös ehtiä tehdä muutama nome treeni töitten jälkeen.