Olin eilen kokopäivä Turun KV näyttelyssä messukeskuksessa katselemassa labradooreja ja auttamassa Sannaa kun hän esittely bortsuaan Rudyä. Rudy ja Rudyn isä  Otto oli meillä yhden yön...Muru antoi komentoa Otolle kun haisteli liian kiinnotuneesti peppua ja  Eddie alistui heti Ottolle.

Ollaan Nannen kanssa otettu perinteeksi käydä katsomassa Turun näyttelyä ihan vaan huvin vuoksi vaikka emme muuten harrasta näyttelyitä. Oli kiva nähdä tuttuja naamoja ja seurailla tuomarin "tuomioita". Tultiin taas siihen tulokseen että meidän koirilla ei ole mitään asiaa tällaisiin näyttelihin, tämän vuotinen norjalainen tuomati piti tyypillisistä nykyajan näyttelylabradooreista, todettiin että meidän pitkäjalka Eddie olisi ainakin naurettu kehästä ulos. Pari käyttölinjaista ihan kivan näköistä urosta kävi kokeilemassa onneaan mutta he saivat molemmat keltaisen nauhan. Muru ja Biko ovat sentään pärjänneet hyvin näyttelyssä kun me käytiin kokeilemassa onneamme kyseisessä turun näyttelyssä pari vuotta sitten saatiin molemmat EH eli punaisen nauhan. Rudy (bortsu) pärjäsi hyvin, kilpaili vasta pentuluokassa mutta hienosti meni - en enään muista mitkä hienot palkinnot sieltä tuli kun tämä näyttely maailma ei ole niin tuttu..

Sain Tuulilta viestin, Jasun emännältä että Jasu painaa 30kg ja säkä on 62cm. Tytöt on kuulemma alkanut kiinnostaa myös... Jasu pääsee myös isännän kanssa kokeilemaan valjakkohiihtämistä hiihtolomalla, toivottavasti isännällä on yhtä nopeat jalat kuin Jasulla... :)

Eddien säkä muuten noin 59cm.