Kyllä on harmaata ja märkää ulkona. Todella masentavaa. Muru oli keskiviikkona hampaan poistossa, poistettin iso poskihammas ´ja edestä yksi pieni joka oli juuriaan myötä tulhetuneet = ovat tapaturmaisesti lohjenneet (milloin en tiedä) ja sitten muhineet siellä. vein Murun aamulla 8 maissa ja hain kun tulin töistä. Oli ollut kuulemma hereillä todella nätisti, seuraillut menoa häkistä. Otettiin myös mahasta niitit pois - haava oli siisti. Kun menin hakemaan "rouvan" niin oli kyllä heti menossa kotiin, vinkui matalaa ininää koko ajan. sattui vissiin kun suusta revitty jätti hammas sieltä pois juurineen. Kotona kun tuli ovesta sisälle ryntäsi suoraan ruoka kupille - YLLÄTYS!  Ei haittaa mitää vaikka suuta on ronkittu ja tikkejä täynnä - voin kyllä silti S Y Ö D Ä... sitten kerättiin kaikki luut pois ja jätettiin vaan pehmeät lelut esille. Nyt ei saa kantaa mitään kovaa 2 viikkoon, ruokaa pitää olla pehmeää ja ei tietty saa tedä nouto juttuja. Eilen illalla Murun poski oli turvonnut aika pahasti ja joudun soittaa eläinlääkärii asemalle ja saikin nyt antibiootit. Katsotaan miten poski rauhoittuu. Vielä5 päivää saa olla hihna lenkillä sitten pääsee ensi viikon loppupuolella jo vapaaksi juoksemaan. Eläinlääkri sanoi että voi jo nyt päästää jos liikkuu rauhallisesti... totesin että juuuu ei tule mitään, ei ole kun kaksi vaihdetta täysillä tai ei ollenkaan!

Eddien kanssa olin TOKO kurssilla jälleen tehtiin hyppyä, noutoja ja täys käännöksiä. Eddiellä oli joku ihmeen haju siinä maneesissa jok aveti nokka maahan koko ajan eka 30 min sitten meni ohi onneksi. Hyppy sujuu helposti (siis AVO luokan) , nouto pitää viilata vielä vähän kun tuo sen sivulle, minun täytyy vaihtaa kapulaa isompaan. Täyskäännöksiä pitää vaan nyt treenata. Muuten en ole ehtinyt tekemään mitään - työkiireitä. Toivon että ehtisin joulukuussa teho treenata jotta voisin startata TOKOssa alkuvuonna -mutta katsotaan.

Nyt viikonloppuna Minna & Sera (vesipedon meritähti) tulee turkuun PK Haku leirille ystäväni Sannan ja Rudyn kanssa. Heillä niin kiireinen leiri ohjelma että ehdin tod näk vaan nähdä vilauksen heistä!