Eilen Eddie starttasi kauden ekoissa VEPE (Vesipelastus) kisoissa. Tavoite oli tietty se ALO1 ja siirtymien AVO luokkaan. Eddie suoritti viime vuonna VEPE "taipparit" eli soveltuvuuskokeen ja sen jälkeen ehdittiin startata ALO luokassa kerran tulos ALO1(99/100 pistettä), jotta voi siirtyä AVO luokkaan pitää olla kaksi ALO1 tulosta.

Kisat oli seuran treenipaikassa ja onneksi ei satanut vettä vaan oli sopiva ilmakin. Eddie suoritti 3 ensimmäistä liikettä täysin pistein. Eli 75 pistettä (3X25) viimeinen liike on hukkuva noutaminen ja yleensä helpoin liike. Tässä Eddie sai täyden blackoutin ja jäi vaan seisomaan ja tuijotti mua ja vuorotellen hukkuvaa ihmistä 5o metrissä... käskin 7 kertaa sit yks kaks lähti ja toi suoraan hukkuvan rantaa. En tiedä mikä oli mutta onneksi haki ja tuli vaan 7 virhe pistettä jokaisesta ylimääräisestä käskystä. yhteensä 93 pistettä täydestä 100 pisteestä ja ALO1 tulos ja siirtyminen AVO luokkaan! Nyt saadaan alkaa harjoittelemaan ihan uusia liikkeitä.Valpuri toimi avustajana (ALO luokassa saa olla oma avustaja joka vastaanottaa vienti esineen, antaa veneen köyden jne) Tässä linkki jossa kerrotaan enemmän lajista ja seurasta jossa treenaan: http://www.lounaisetlotraajat.net  Muru oli Samuli kanssa kotona ja olivat olleet reissussa motocrossradalla - Muru tykkää kun pääsee kahdestaan mukaan ja kulkee vapaana paikassa kun paikassa perässä :)

Myy oli rannassa myös taas tutustumassa VEPE ilmapiiriin - oli taas kasvannut ja turkki oli tummennut ihan tumman ruskeaksi. Tuntuu että jalat kasvaa nopeammin kun muu kroppa. Viime viikon loppupuolella Jeri & Riikka oli käymässä ja Jeri veti Murun ja Eddien kanssa rundia pihalla - aivan valloittava tyyppi! Muru katsoi kyllä tarpeelliseksi komentaa poikaansa muutaman kerran. Sera ihmettelee kun perheen toinen koira kulkee tötterö päässä(märkäkohtu leikattu) että mikä otus tuo mutta muuten kuulemma yhteiselo sujuu hyvin, pilli on toiminut hyvin ja tulee lähes hepulina luokse  Aapelin emäntä kertoi että; syö kuulemma ahnaasti, kulkee nätisti hinasaa, tekee lähes kaikki tarpeet ulos, leikkii hurjana perheen kultaisen noutajan kanssa on  kuulemma onnistunut yksin ollessa myös pujahtamaan omasta aitauksestaan "Väärälle puolelle" -siinä voi miettiä kun tulee kotiin  että mitä se koira siellä tekeeeeeeeeeeeeeeee! Alla muutama kuva Aapelista:

(Kati on lähettänyt kuvat)

1244562142_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244562171_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantaina olin tuolla Kemiön suunnassa treenaamassa NOME, tehtiin pilli pysähdys harjoitus, muutama markkeeraus ja sitten vesityötä. Pilli pysähdys/ohjaus harjoitus meni molemmilla hyvin. Murulle myös markkeeraukset meni hyvin mutta Eddien kanssa piti helpottaa linja markkeeraukset ei meinannut millään osata arvioida oikeaa etäisyyttä. Vesityössä niin kumpikaan ei usko mun taakse lähetys käskyä, täytyy tehdä nyt paljon motivoituja vesililnjoja - se on meidän kesä ja heinäkuun tavoite - en starttaa ennen kun se jollakin mallillaan! Llnjaaa ja linjaa ja taas linjaa Vedessä, maalla molemmat ottaa aika hyvin linjaa, suunnat ja myös kuuntelee suhteellisen hyvin pysähdystä (sitä voin vahvistaa vielä ihan kotonakin)