Tänään starttiin kauden viimeisissä NOME kokeissa Mjösundissa. Koe alkoi seuraamisosuudella parettain, jolloin tuli laukaus ohjaukselle. Toinen koira ohjaajineen siirtyi odottamaan ja Eddie aloitti markkeerauksilla. Tuli kaksois markkeeraus hakkuualueelle jossa aika korkea heinä/vadelmapensaita. Eddie haki toisen ja kun lähetin hakemaan toisen niin meni hiukan väärään suuntaan ja nouti sitten väärän riistan. (hakualue ihan vieressä josta tuuli kävi) Mutta koska markkeeraustehtävä tämä ei keskeyttänyt kokeen. Siitä siirryttiin tekemään ohajuksen joka oli vinottain ulos veteen (mereen), vastakkaisella puolella oli hakualue kaislikossa. Eddie eteni hyvin koko matkan ja kuunteli minun ohjeita ja sai hienosti riistan ylös (koskelo). Ohjaus oli n 120m. Sitten tehtiin vuoro hakua parin kanssa, vesialueelle jossa piti ensin saada koira uoman yli kaislikko alueelle ja sitten toinen alue oli markkeeraus alue maalla (metsä "saareke"). Eddie teki hyvää hakua ja toi hienosti riistat vastarannalta ja metsästä korpin. Eli hyvä suoritus ja olin erittäin tyytyväinen meidän suoritukseen, markkeeraus oli vaan "työtapaturma", VOI3.Tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna ja nyt on hyvä treenata ennen kuin lumi tulee. Eddien koe arvostelu tässä.

Kuvia kokeesta löytyy tästä, kuvasta 50 eteenpäin on minusta ja Eddiestä muutama kuva (parina oli mustalabukka uros niin välillä vaikeaa erottaa kumpi on kumpi)

Perjantaina oltiin TOKO treeneissä hallissa ja saatiin hyvää vinkkiä noutohyppyyn kun Eddie välillä kiertää ja sitten tehtiin jääviä liikkeitä jotka meni hyvin.

Eddien vuoden  2011 tavoitteet päivitetty ja lisätty tavoitteet 2012, tässä