Oltiin eilen hengailemassa kupittaan puistossa match showssa, Wilda oli siellä Liisan kanssa ja sattumoisin minun pikkuserkun kanssa jolla mäykyn pentu. Emme osallistuneet, tultiin myöhässä ja ajattelin keskittyä vaan olemisen ja kävelemiseen muitten koirien ja ihmisten joukossa. Wilda sai punaisen nauhan voittaen collien. Kaikki kolme Wilda, Ed ja Muru ei kyllä näyttänyt häiriintyvän muista koirista juuri ollenkaan, eikä kiinnostanutkaan. Joten hyvää harjoitusta olla vaan siellä, Edi pitkästyi hiukan ja luulen että iltapäiväruuan pois jääminen oli kova isku herralle tuijotti mua siihen malliin siellä kentällä...

Eddiellä on nyt noussut jalka useammin, hakeutuu korkeisiin paikkoihin usein mutta aina se jalka ei nousekkaan sit vaan seistään ja pissataan puun juureen..sieltä se pikkuhiljaa tulee..

Eilen illalla kun katsoin äärimmäisen jännää jääkiekko ottelua ja minulla nousi ääni, kädet ja jalat heilui niin Muru tuli koko ajan siihen kihnaamaan että MIKÄ  ON HÄTÄNÄ kun tuolla tavalla riehut, piti rauhoitella että ei hän ole tehnyt mitään väärää. Tulli syliin makaamaan ja tujotti mua huolestuneen näköisenä..

Huomenna tehdään MEJÄ jälki molemmille ja sunnuntaina Biko tulee viikoksi hoitoon meille, hauskaa!