Lähdettiin la aamulla ajamaan kohti Huittista Auran Nuuskujen NOME/WT treenihin, paikalle oli otettu laaja kirjo kouluttajia mm Tanskasta asti. Pivä alkoi luennolla millaiset Tanskassa on NOME/WT jne kisat Aika paljon tiukemmat ovat tottelvaisuus ja hallittavuus osiot Tanskassa!
Aamulla aloitettiin Tanskalaisen ryhmässä markkeerauksilla, minulla oli Eddie ensin vuorossa. Näin heti että markkeeraus oli liian vaikea, eikä se saanut sitä ylös ei siis markkeerannut sitä hyvin. Sitten siirryttiin vähän helpompaan maastoon jossa Eddielle tehtiin enisn lähelle ja siirryttiin koko ajan taakspäin, näm se markkeeras todella hyvin ja nenä oli mukana. Eli enemmän näitä ykkösiä eri maastoissa että tulee luottamus, sitten onnistui markkeeraus vaikeempaankin maastoon hiukan lähempään.  
Iltapäivällä tehtiin walk uppia tanskalaisittain ja mulla oli Muru messissä, mutat meni ihan penkin alle! tehtiin kapealla metsätiellä walk uppia 4 koiraa rivissä eli oltiin kylki kyljessä, koirat piti seurata vapaana ja markkeerata liikkeessä lentävät damit jotk akoirat nouti järjestyksessä rivin liikkuessa. OLI TODELLA VAIKEAA, itse asiassa se ei olisi ollut vaikea jos rivi olis ollut väljempi ja olisi saanut pysähtyä välillä heittojen kohdalla... Muru ei markkeerannut yhtään ainuttakaan hyvin, seuraaminen takkuili, ei kuunnellut pilliä ja sitten meni hetkeksi lukkoon kun viereisille koirille huudettiin tai siis karjuttiin ja ei enään tiennyt mitä saa tehdä. Muruhan regaoi ympäristössä oleviin ihmisiin ei niinkään ympärsitöön. Joten kaikki mitä voi mennä pieleen meni pieleen paitsi linjat (oli jätetty linjalle dameja odottamaan) ne se meni hyvin. No otettiin hetken taukoa (mitä emme koskaan ole joutuneet tekemään aikasemmin en ainakaan muista-kun Muru raukka alkoi syömään ruohoa! - harmitti jälkeenpäin että oli laittanut oman koiran tuollaisen tilenteeseen mikä oli tavallaan uusi ja liian vaikea) ja sitten menin uudestaan riviin, ja saatiin onnistunut linja. Mutta kaikenkaikkiaan liian vaikea harjoitus koirille jolle seuraaminen ei ole 100% täydellistä ja jolle ei ole tehty markkeerauksia liikkuvalla linjalla. Sen lisäksi kun Muru regoi viereisiin ihmisiin jos ne karjuu ja komentaa niin harjoitus ei ollut meille passeli -olis pitänyt olla enemmän tilaa. No tarinan opetus oli että voisi kokeilla harjoitella markkeerausia myös liikkuvalla koiralla mutta aluksi kun tehdään uutta niin ei ainakaan rivissä jossa muut kulkee kylki kyljessä... Lopuksi oli viety joen yli damit johon piti ottaa linja, Murulle se oli täysin sokko ja se meni nappiin , eteen ohjaus joen yli ja sitten pysähdys ja vasemmalle ja damit löytyi.

Tehtiin omalla "ajalla" samaan paikkaan Eddielle joen yli markkeerauksia pari kappaletta ja sitten ohjauksia, alussa takkuilli ja juoksi taas markkeerauksien ohi mutta sitten alkoi markkeeraukset sujumaan ja sain myös ohjauttua sitten yli samaan paikkaan jossa oli jätetty salaa damin. Nyt enemmän markkeeraus treeniä Eddielle!