Pääsiäisen aikana on tapahtunut paljon, hampaat pilkistää kaikilla kunnolla. On enemmän kiinostusta leluihin ja ympäröivät esineet kiinnostaa - maistetaan. Pari pentua kanniskeli pehmeetä palloa ja sukkaa komeasti pitkän matkan. Eilen oli kova juoksu harjoittelu, tehtiin spurtteja. Kaikki pääsi tänään laajentamaan reviiriään - pois pentuaitauksesta tutkimaan maailmaa. Ennimmäkseen tutkivat varovasti mutta sanoisin että melko reippaasti. Huomenna sitten uusiksi. Aamulla annoin niille lautasella velliä ja ei ollut ongelmaa totuttaa siihen kaikki kävivät ahneesti ruuan kimppuun, melko sottaista puuhaa oli kyllä, huomenna otan kyllä kaksi lautasta käyttöön...

Muuten on pääsiäinen sujunut todella rauhallisesti olen nukkunut univelat pois ja puuhanut koirien kanssa+ tehnyt vähän piha hommia.... Tänään kun seurasin pentuja niin huomasin kun pojat leikki rajusti äänen kera ja toinen nappasi toista kovaa korvasta toinen komensi ja huusi takas mutta sitten käänsi kyljen hyvin selkeesti että ei tässä mitään sori en haluaa pahaa ja erkaannuivat saman tien, voiko olla että noin nuorella on elekieli jo noin selkeä?

Eilen illalla kävin nauttimassa kevät säästä pienellä metsälenkillä molempien kanssa, pyrin liikkumaan siellä missä ei ole muita koiria. Eddie juoksi taas sydämmen kyllyydestä Muru perässä mutta noi lepattavat jutut mahan alla tekee sen että mielummin kulkee hillitymmin. Lumetkin on sulannut kokonaan ja lämpöä on ollut 10-15 astetta, ihanaa kesä tulee!

 

1239550641_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1239550510_img-d41d8cd98f00b204e9800998e